Wie is paardenkr8

Wie is paardenkr8

Barbara de Wildt
Barbara de Wildt

Mijn naam is Barbara de Wildt. Al sinds mijn vroege jeugd ben ik gek op dieren en heb ik een passie voor paarden. Op mijn 9ekwam er een pony en sindsdien heb ik altijd paarden gehad. Ik weet daarom uit ervaring, dat het heilzaam is om met paarden bezig te zijn en om ze te verzorgen. Je krijgt positieve energie uit de kracht van een paard. Je kunt je ook makkelijker ontspannen wanneer je in de omgeving van een paard bent.

Na eerst werkzaam te zijn geweest als dierenartsassistent, volgde ik een lerarenopleiding aan de Agrarische Pedagogische Hogeschool. Vervolgens was ik docent in het voortgezet onderwijs en het mbo. Ik begeleid graag kinderen en jongeren die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het kan geen toeval zijn, dat er paardencoaching op mijn pad kwam. Ik ben er door gegrepen en ben verschillende opleidingen gaan volgen.  Sinds begin 2016 mag ik mij officieel gecertificeerd (Systemisch) Paardencoach en Kindercoach met behulp van paarden noemen. Paardenkr8 is ontstaan uit een sterke innerlijke behoefte om mijn hart te volgen en te doen waar ik echt gelukkig van word. 

Op mijn linked-in profiel is een goed beeld te krijgen van alle opleidingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd. Als jeugdprofessional heb ik een SKJ registratie en een AGB code.

Ik vorm een team met Brendt, mijn lieve en stoere Friese ruin.

Brendt

Brendt zijkant

Ik ben Brendt, een groot Fries paard van 20 jaar. Zo groot als ik ben, zo zacht is mijn karakter. Ik geniet ervan om knuffels en aandacht te krijgen van kinderen en volwassenen. Ik woon al11 jaar bij mijn baasje Barbara. Vroeger reden we wedstrijden, maar tegenwoordig doen we het kalm aan en daar genieten we allebei van.